28 februari

Tjenna!
Har vare dålig uppdatering jag vet, men jag känner att allt är så jobbigt nu så jag har ingen lust att skriva på bloggen, men det kommer bli bättre snart, det lovar jag :) för började ju komma igång med bloggandet innan ;D


Bjuder på osminkade bilder får ni se hur ljust det blive & gult :o
Aså jag har tråkigt nivet, men det märks nog på alla dom bilderna!


27 februari

Har bara sutte framför datan & kollar lite & inte orkar skriva ngt i bloggen, jag vet inte vad jag ska skriva om liksom!

Nu har jag bestämt mig, jag ska tamefan bli en mycket bättre människa nu, för jag känner mig så jävla dålig! Jag ska med försöka med allt & inte vara så otroligt blyg för hur svårt är det egentligen & sen ska jag inte skita i allt, så fort jag inte vill ngt så skiter jag i det & det ska jag ta tag i nu med. Jag är fan snart 18 år & kan inte göra någonting själv för jag är så osäker på mig själv, mår så jävla dålig utav det. jaja!

dagens låt

Kan samtidigt lägga in en låt & blir Jay Sean igen, så jävla bra! :)


26 februari

Oups, vaknade tre tiden idag, fan börjar jag sova länge nu slutet av lovet & var vaken till fem i morse, inte bra det!

Men iaf, idag vet jag inte vad jag ska hitta på för något, tror jag bara ska lata mig, ganska skönt det med men ändå tråkigt, så får se hur det blir med det. Kanske ska uppdatera bloggen massa & sitta här ikväll ist?

24 februari

Tjaa!
Igår var Jossan & Amanda hos mig ju så var Jossan till tolv tiden sen så stängde jag & amanda på film & la oss i sängen, jag somnade ganska fort tror jag, haha! Idag åkte Amanda hem vid halv tolv elr när det nu var, var inte vaken när hon åkte hem så vet inte redigt när det var. Så Vaknade jag vid halv ett typ, ska snart snart gå & fixa mig för ska till erikperik sen, hihi kulit!

Bilder sen igårkväll


Som vanligt får bilderna bli svartvita (a)










videoklipp!

Haha har ett videoklipp från igår då vi sjunger karaoke & jag är full & låter förjävligt aså, jag vet det! Men jag bjuder verkligen på denna video, kommer ångra detta men man måste la bjuda på sig lite (a) Hör typ ingen musik, bara min & jossans röst ;)


23 februari

Tjenna!
Vaknade vid halv två elr ngt sånt idag & Amandus sov hos mig med, som tur mådde jag bra idag för att det blev lite för mycket för mig igår, fyfan så hemskt det är, haha! somnade typ jätte tidigt men efter jag sove lite blev jag bättre :) Har vare dålig på att uppdatera men som sagt Amanda är ju här så jag har inte tid med att skriva så mycket & det är lov nu så blir inte så mycket tid till att skriva! Men har några bilder från igår iaf!


bilderna blir svartvita för som sagt, mitt hår ser förjävligt ut (a)


Amandus<3


Jossan<3


22 februari

Godmorgon!
Vaknade vid lite över tolv att amanda ringde & väckte mig, kände att jag var ganska borta, haha! Men somnade om liten stund igen & vaknade vid kvart i ett typ, snart kommer amandus hit, närsom & jag har inte hunnit städa elr ngt, men hon får la göra ngt medans jag städar typ, haha :p Men jag skriver lite senare sen, puss!

21 februari


Jag är osminkad typ bara jätte lite mascara & ful på bilderna, men bjuder på dom (a)







blir svartvita bilder, vill ju inte visa fula håret (a)

jag älskar er!

Ni två har alltid ställt upp för mig, jag har inte vare den bästa mot er alltid, då menar jag när jag blir arg, annars försöker jag alltid vara så bra jag bara kan. Det ni ska veta att ni är dom två som står mig närmst, när allt känns så jobbigt då känner man att man har er två, hela tiden & jag kan inte förklara hur glad jag är för det. Tyvärr har vi tre glide ifrån varandra, det var vi tre innan, nu känns det som ni två glide ifrån varandra, som jag är mellan er elr vad man säger att jag är tajta med båda två men inte ni med varandra som innan & jag saknar så mycket när vi tre var så nära vänner, för ett år sen då var allt perfekt, då var det vi tre. Jag vill fixa detta nu! Jag vill aldrig förlora er, jag har inte tage vare på tiden nu den senaste tiden & jag försöker göra det så mycket jag kan nu. Man kan aldrig ha tråkigt er, jag vill att vi hittar på saker som innan, ååh vad jag saknar allt! Ni är inget annat än verkligen äkta vänner! & jag tror nog ni vet vilka av er två jag pratar om & självklart är det ni Amanda & Josefine. Hoppas ni kommer läsa detta & känna att ni känner detsamma, att ni också vill försöka. Ni är dom finaste vännerna man kan få & jag älskar er något otroligt mycket, jag hoppas ni vet det <3





dagens låt


hiss/diss

Platt tänger & volumaster
Jag skulle aldrig klara mig utan det, hatar mitt halvlockiga & platta hår!
Det ger verkligen resultat & är så bra.

Mina vänner

dom är det bästa som finns, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dom!
Dom finns alltid för en när man behöver dom som mest.

Voddler

Finns jätte många filmer att se på helt gratis så det hissar jag såklart!


Vintern
jag är verkligen trött på denna jävla snön & kylan, jag vill ha sommar nu!

Kärleken
Är så trött på den skiten, allt är underbart i början & man tror för mycket, men blir bara sårad tillslut!

Hultsfred
Finns knappt inga fester här i hulsfred elr något att göra, finns till&med mer fester på mindre ställen än lilla hultsfred.

15 februari

Uscha ja, vaknade sent idag som vanligt, inte bra det fast jag ska iaf inte göra ngt idag så det gör ju inget att jag sov bort mycket av dagen :) Men iaf, förlåt för jag knappt skrev ngt i bloggen igår men jag var verkligen inte på humör igår så jag ville inte hålla på skriva massa skit här på bloggen, haha! men idag är det bättre iaf, så ska försöka uppdatera mer idag :) tänkte göra en hiss&diss lista :) Hörs senare!


onödigt inlägg!

Men nu ska jag & möta jossan så vet jag inte vad vi ska hitta på så uppdaterar nog inget mer ikväll, så vi hörs imorn :) puss på er!

Ni måste ju bara hålla med om att jag blive ganska bra på att uppdatera, förutom igår då ;)


jag har så tråkigt!

Jag har fixat mig klart & allt nu, det tog skit långt tid men vet inte om det blir att jag & jossan hittar på ngt nu, det är så kallt ute & dör om jag går ut elr ngt, haha jag är fan störd men jag hatar detta jävla väder som är nu, om det bara kunde vara sommar! ;o


bjuder på några suddiga fula cambilder!


13 februari

Heejs :)
Vaknade redan vid nio idag så jag kollade på tv oså men sen somnade typ halv ett igen & vaknade vid fyra & har äte & lite nu, ska närsom duscha & fixa mig för ska hitta på  ngt med jossan idag med, kulit :) & förresten blev dålig uppdatering igår men det blir så på helger för det mesta & hade inte tid eftersom jossan var ju här så, haha! Men imorn elr på måndag då blir det mycket med uppdatering igen :) men hörs senare kanske, puss!


12 februari

Godmorgon!
Vaknade precis nyss & när jag kollade i speglen så bara skratta jag åt mitt hår, det ser förjävligt ut, känns som det aldrig kommer bli bra, men får se efter nästa gång ;) Idag ska jag hitta på ngt med jossan, dock vet vi än inte vad vi ska hitta på, vi ville festa så är det ngn som vet en fest elr? (a) Men ska ta mig ngt att äta nu & skriver senare sen!

dagens låt


usch för mitt hår!

Jaa, som jag skrev innan så skulle jag ju färga ljusa slingor i mitt hår & jag gjorde det, blev lite för mycket så det är jätte gult mitt hår nu ;s men nu måste jag låta det vila typ en vecka sen ska jag bleka det igen så hoppas det blir ljusare då :) fan kommer skämmas ihjäl att gå ute nu med detta håret, men en vecka får jag stå ut ;) Det jag har tänkt är att först bleka slingor sen ta hela så jag får mellan blont sen göra ljusbruna slingor i, tror ni det blir bra? :)

Lite bilder på hur håret är nu, dock ser det inte precis ut så på redigt ;)


dålig uppdatering!

Det har blive dålig uppdatering nu men det är ju för jag fixat massa med bloggen oså, men imorn kommer jag uppdatera mera oså :) Men nu ska jag gå & lägga mig så jag kommer upp imorn, hoppas det! godnatt

10 februari

Tjenna!
Vaknade vid halv tre elr när det nu var idag, var jävligt trött men gick upp iaf & har försökt fixa lite med bloggen, men har inte hänt ngt än för vet inte redigt vad för ngt jag ska ändra, försöker få bort reklam jävlen på sidan av bloggen så jag kan få själva allt i mitten, men får fan inte bort reklamen ;s borde ju gå för var ju jag själv som tog dit den! men aja, ska fortsätta nu igen, skriver lite senare.

säger godnatt igen!

Haha jag skulle sova innan, nejnej så blev det ju då inte för att jag fick för mig att hålla på & fixa med bloggen & jag har fan hållt på enda tills nu & klockan är nästan fem på morgonen :o haha lyckat malin! så nu säger jag godnatt så hörs vi imorn, ganska sent eftersom bör ju sova redigt länge. men ska fortsätta & fixa med bloggen imorn igen, men är den bra än så länge då ? :) ajaa!

godnatt!

Nu ska jag snart gå & lägga mig men ville bara skrive ett sista inlägg idag & skulle bara skriva att har en ny header som johanna har gjort åt mig, så tack så mycket :D & så har jag fixat lite med bloggen själv, ska fortsätta imorn igen! Men det var det jag ville säga bara, godnatt!

dagens låt


vet inte vad jag ska skriva här

bjuder på några bilder!






8 februari

Heej :)
Idag vaknade jag vid halv ett tiden för skulle klippa mig vid ett så jag drog dit men klippte inte alls mycket, det syns inte ens, men längden ville jag ha som den var men typ blev inte så mycket uppklippt, menmen. Får se vad jag hittar på för ngt idag, har inte lust att göra ngt alls idag, för är jätte trött för somnade sent igår! men hörs senare.

videoklipp från igår!

 


7 februari

Tjenixen!
Dålig uppdatering jag vet, men jag har inte haft tid till det idag för att amanda sov ju då hos mig inatt så åkte hon hem vid ett & då drog jag direkt till farmor & farfar på kalas sen när jag kom hem så kom erik till mig så åkte han hem nyss typ, så har inte haft redigt tid till att sitta vid datan, men nu har jag bilder sen igår på amandus & mig :)


Jag ser typ tjock ut på bilderna i speglen ?
är nog för jag inte har gjort bilderna så avlånga, haha!
Men vi hade en redigt rolig kväll, vi var ganska galna! måste göras om :D


kul!

Blev inte som jag tänkt idag utan att amanda kom till mig idag :D vi har skitkul & sitter & dricker lite, har tage bilder & filmat lite som jag lägger in imorn :D men hörs imorn, pusspuss!

blää

Aså jag har så sjukt tråkigt just nu, kanske ska stänga på en film elr ngt, ngn som vill kolla film med mig ? (A) haha! men iaf, tror jag ska ta & städa mitt rum kanske :d städe inte för alls länge sen men det är sjuukt stökigt, blir typ det på en gång!

jag just nu, visst ser jag ut att ha kul ;)


4 februari

tjenna! :D
Idag har jag först vare i skolan sen efter så åkte jag hem på en gång, har kollat på massa pogram på datan så därför har jag inte bloggat ngt förens nu, bättre sent än aldrig ;D har inget mer att skriva nu, puss!



Förresten!

Jag blev helt förvånad när jag såg kissie utan smink & allt, hon är inte så perfekt trots allt som hon säger!


Trött!

Hejsan!
Idag blev det först att dra till skolan sen direkt efter skolan drog jag & jossan till sibyllade & åt lite, sen gick vi till centrum igen & skulle sola, fatta vad skönt det var att sola när man var så frusen som jag var då, man bara ryser. Åååh, älskar att sola på vintern, både skönt & man blir brun :d Sen när vi hade solat klart så drog var & en hem till sig, så har jag kollat lite på gogram på datan & verkligen inte gjort någonting. Men nu ska jag sitta lite till vid datan sen ska jag stänga på en film :) hörs imorn!


jag har ju iaf lite skilnad, det är från förra gången jag solade :)


3 februari

Godmorgon!
Vaknade redan vid sju idag även jag knappt sove ngt inatt, jag är ju liksom van att vara uppe så länge & jag låg & vände på mig tills tre tiden sen gick jag & hämtade en bok & läste, så jag läste till fyra sen försökte jag verkligen somna & lyckades till slut, först tänkte jag inte sova ngt alls inatt, men kände annars skulle jag aldrig klara av idag!

Förrsten såg på paradise hotel igår innan jag skulle sova & klart rätt par som vann :D



frisyrer!

Jag har kollat egenom en norsk bloggares youtube klipp då hon har massa tips om frisyrer & hur hon sminkar sig & det är väldigt kul att se så många frisyr man kan göra & att lära sig, plus att hon är så himla söt med :)


dagens låt


dagens låt


1 februari

Tjenna!
Idag vaknade jag fan vid kvart i fyra & blev värsta förvånad när jag såg att den var så mycket för har inte sove så länge på ett tag nu men jag somnade ju mellan 5 & halv 6 i morse så det kanske inte är så konstigt då ?  Men iaf, nu är det februari en ny månad & tiden går så fort, men vad gör det, bara närmre sommaren & det är fett skönt aså! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på för ngt, jag pallar inte göra någonting så blir la att sitta här hela dagen. men ska sluta nu, uppdaterar senare sen, puss på er!

förresten, kände att texten jag hade innan var ganska liten & jobbig att läsa, så gjorde den lite större, är det bättre nu än innan ? :)

RSS 2.0