sola!

nu drar jag & solar med gretis, känner att det var rediiiigt länge sen jag sola & all färg jag fått är typ borta nu så ja, känner mig sjukt blek nu & jag hatar det!


31 augusti

Heej!
vaknade vid ett tiden idag utav att millan ringde & väckte mig, haha. Så har jag bara sutte & äte en massa skit, jag måste ta & sluta med det, kommer bli skit fet snart, fan! Kan inte dra mig från datan heller, behöver egentligen göra massa saker men kommer ju aldrig från datan så får väl stressa som fan sen som vanligt, haha!


30 augusti

Tjaa!
Inte orkat skriva ngt i bloggen idag, har kollat på tv hela dagen för inte känt mig så pigg idag, men vid åtta tiden kom andreas & greta förbi, så kollade vi på fångarna på fortet & nu drog dom precis, tror jag ska gå & lägga mig snart.



29 augusti

Tjenna!
Fy vad dåligt jag mår idag, haha det blev fan lite för mycket igår alltså, just nu när man mår så dåligt så känner man bara att man aldrig vill dricka igen :D men iaf, igår vart det att det kom några till mig så drack vi hos mig sen gick vi ner till marknaden dock så sent så blev inte vara där så länge. & idag ska jag verkligen bara ligga här i sängen & glo, för orkar då inte göra ngt!









bjuder på bilden!








bilder från igår!

Jag har ju ingen kamera längre eftersom hittar inte laddaren så tar med min sjukt dåliga mobilkamera & eftersom den är så dålig så blir det inte alls många bilder elr att jag pallar ta några. :/

millan du är så bra, sis <3



28 augusti

Tjaa!
vaknade vid ett tiden idag av en jävlans huvudvärk & höll på att dö igår när jag skulle sova med, fan vad ont i huvudet jag hade då. Har typ vare as seg hela dagen oså, men börjar bli lite bättre nu & måste in i duschen & fixa mig nu, eftersom greta inte kommer vara klar tills då vi skulle så tänkte jag att jag kan väl vänta lite med att fixa mig då. blir feest ikväll med & marknadsfesten :D




ser fan ut, gammalt smink från igår & seg!

klar!

nu är har jag fixat klart mig fast har vare klar ett tag, väntar nu på att segkorven greta ska bli klar så sitter här & börjar dricka lite i min ensamhet, haha :D sen ska vi bort till några, elr ja.





dags för att fixa sig!

Har precis typ komme ut ur duschen & jag är lika seg som vanligt, ska vara klar till sex så vafan, får se om jag hinner det, vad gör jag egentligen så det tar sån tid? jo, kanske är för jag är lite datanörd & sitter här (a) haha!




när jag kollade nu i ljuset när det var ljust ute så såg jag att jag missat massa på håret & färgen ser för jävlig ut, fan att det aldrig kan bli bra ngn gång, buhuuu!

dagens låt!

bääääst, hihih!


27 augusti

Godmorgon!
vaknade precis nyss, är knappt vaken än känns det som för är verkligen helt död typ. Men vaknade flera gånger i morse & lyckades somna om varje gång men denna gången orkade jag inte försöka somna om igen, haha. Men nu måste jag springa ut för mammi kommer med lite pengar & så ska jag äta lite sen!

slingat håret nu!

Haha ja, skulle ju göra några slingor, bleka liksom. syns dock inte så mycket för hade inte så många slingor & hade inte i blekningen för länge, men vågade inte mer ifall det skulle bli versta orange ist elr ngt, ville ju bara ha lite ljusare. Men lite ser man iaf, tror jag? men blev lite mörka fläckar som jag missat, men att slinga håret på sig själv är väl inte allt för lätt så vafan, jag gjorde det ju själv xd


slingor?

Jag är trött på att bara ha mörkrunt, det känns så tråkigt liksom, så jag vill ha ngn ändring. Tänkte färga ngt idag, men på mörkt så går det ju inte färga det man vill redigt för blir ju ingen skilnad precis, men tänkte slinga håret lite bara liksom, bleka det lite så det blir lite ljusbruna slingor elr ja, inte blonda liksom för det går ju inte för då blir det ju bara orange, utan ha i blekningen inte alls länge så det bara blir lite. tänkte dra & köpa blekning sen, får hoppas på det blir bra :)



typ såhär tänkte jag isf.

25 augusti

Godmorgon!
vakna för inte alls länge sen, ångrar att jag gick upp för jag är redigt trött som kunde som sagt inte somna förrens morse idag, får hoppas jag kan sova lite tidagre idag. Ska ta mig ngt att äta nu, fy vad jag börjat äta massa nu dom senaste dagar, känns inte alls för bra.

jag är så jävla sugen på att blogga nu, men jag vet fan inte vad man kan blogga om!? ;s



24 augusti

får se vad som händer idag, kanske hitta på ngt med gretis oså, bara att jag är mega trött & orkar inte göra mig i ordning, men får göra det snart, höhö.




21 augusti

Tja!
igår var greta hos mig & vi drack lite..





gamla låtar!

jag kom ihåg när jag lyssnade så mkt på låtarna med jadde, aså jag bara älskade låtarna, gör det fortfarande bara synd att man tröttnat på dom :/


19 augusti

Heeei!
fan vaknade vid tre idag, skulle egentligen hängt med min syster vid halv nio men eftersom jag & millan inte somnade förrens typ fem så orkade jag aldrig gå upp då. Millan har drage hem nu med, var inte så jätte länge sen, men nu väntar jag på att älsk ska höra av sig så hoppas jag på att träffa han sen, men nu ska jag in i duschen & fixa mig lite oså.

millans snygga frisyr :)

18 augusti

Heej!
ligger nu i sängen & tråkar sönder, snart kommer millan hit :) det var ett tag sen nu verkligen, så det ska bli kul att få träffa henne igen, för snart flyttar hon ju :( får se vad vi hittar på för ngt, är ganska seg idag liksom & ont i magen, fett jobbigt!







njcdfsd

hahah, eh kom inte på vad jag skulle skriva på rubriken så bara blev ngt ? haha. tog lite bilder med camen innan med, haha. jag som typ att slutat att ta massa bilder på mig själv & så börjar jag göra det massor nu & ska jag ta ett kort så blir hundra till typ ;)






16 augusti

tjaaa!
huu, har sutte & raderat massa gamla inlägg här på bloggen hur länge som helst nu i typ lite mer än 4 timmar, fyfan vad segt det var! Men nu är jag äntliiigen klar så nu ska jag ut & kalmar sen äta lite, sen blir det väl in i duschen oså, så får se om adde kommer sen, men hoppas påt!

haha förresten, radera min blogg igår för pallade inte & fatta vad jag ångrade mig, jag kunde inte sova så jag skrev till dom som äger blogg.se & jag jag hade tur att inget försvann & jag fick tillbaka mitt konto, så nu känns det bra igen ;)

15 augusti

Tjaa!
Sov hos älsk inatt, alltid lika mysigt är det :) så kom hem typ för inte alls länge sen & sitter nu äter godis som vanligt typ, haha skulle egentligen dra & äta sibylla men får nog vänta lite med det nu för är mätt nu, huh! Det är fan så, jag äter mest godis & sånt sen kanske äter vanligt mat en gång om dagen & ibland inget alls, är det verkligen bra? haha. Men snart kommer greta hit & sen ikväll så skulle nog adde komma :)



låtar jag lyssnar mest på just nu!


mår illa!

Usch fy vad mycket godis jag har äte nu känns det som, fan mår illa som fan, tror jag ska gå & spy lite, elr nejva ;) men jag undrar fan vad det är med mig, jag är sjukt hängig hela tiden, jag orkar ingenting knappt, min kropp är helt slut, ska egentligen gå in i duschen nu & fixa mig men orkar jag det? nej! men måste ju verkligen göra det snart, blöö.



tillbaka!

Det blev visst inte så mycket mer bloggande efter det senaste inlägget, men jag hade aldrig tid till att skriva ngt. men jag saknar att få skriva av mig & skriva här, så jag ska tamefan ta & börja med det igen, men dock inte alls för ofta, typ ett inlägg per dag elr ngt.


RSS 2.0