29 december

Kom precis hem nu, har vare borta hela dagen. Förväntade mig att kvällen skulle bli bra, men tydligen inte, blir så jävla besviken! men nu tänker jag inte bry mig mer, nu skiter jag i detta. Du är nog glad att det blir såhär nu. Nu stänger jag på en film & tänker på annat sen sova, vill inte vara vaken mer, det gör allt för ont & är redigt jobbigt.

28 december

Blev inte att jag skrev ngt mer igår, jag städade as länge igår för så stökigt som det var sen så gjorde han lite annat. Kunde inte lägga upp bilderna från i lördags heller för det gick inte att få dom, men igårkväll sen gick det så nu har jag fårr bilderna så lägger upp dom snart. Men nu har jag iaf precis vare i centrum & solat oså, så jävla varmt & skönt det var!

27 december

Har inte haft tid till att blogga ngt knappt alltså men iaf..

I förrgår på kvällen så satt jag, andreas, greta hos greta och drack lite, sen kom mats så drog vi dit vi skulle på fest men så var det inget längre, så vi drog till greta igen så fortsatte vi att dricka lite. sen drog vi hem & bilder kommer jag snart lägga upp när greta kan skicka dom, haha :D

Igår vid tolv drog jag till farmor & farfar där släkten med var så åt vi & fick lite julklappar för blev ju inget på julafton som vi alltid vare innan. Så kom hem vid fem elr ngt, mådde skit hela dagen orkade knappt dra dit, så jävla bakis jag var, så när jag kom hem så somnade jag lite då & då..

Idag får jag se vad som händer, måste iaf in i duschen snart sen måååste jag städa, går fan inte vara här inne, usch.

25 december

jaha, då var julafton över. Tycker det blir bara sämre & sämre för varje år, elr menar så att det känns mindre som julafton för varje år, men det blir väl så när man blir äldre. Men vaknade vid tolv idag & satt mig vid datan på en gång, blir snart att hoppa in i duschen & fixa mig för blir nog fest ikväll, wihoo. Det är något jag verkligen behöver nu, att komma ut. Men skriver mer senare, hörs senare!

bild från förra året!


24 december

God jul! :D

Gick upp vid halv elva idag, ställde alarmet på nio egentligen men orkade såklart inte gå upp då. Men gick in i duschen på en gång iaf, så har jag nu plattat håret lite oså, letar nu efter mina kammar som är helt jävla borta, jag får panik! kan fan inte vara utan den, måste ju fixa mitt hår! denna dagen börjar ju inte så bäst alltså (a) men får ta & leta vidare nu & fixa klart mig. Vid ett ska vi till mormor så får se hur länge vi är där, hörs senare!

23 december

Idag hade jag ställt alarm på åtta redan, dock var jag mega trött så låg kvar till nio typ. Sen blev det att fixa sig lite sen vid tio åkte jag in till vimmerby med mammi & syster så kom hem för en timme sen typ. Så får se vad jag hittar på nu.

Imorn är det ju julafton, känns verkligen inte som det & denna jul kommer inte bli som vanligt heller, alla år har släkten vare hos farmor & farfar men blir inte så detta år, synd. Men vi ska in till vimmerby till mormor ist :) Jag känner mig lite dum med för inte köpt julklappar till ngn, det är så kul att slå in & ge saker till andra ju. menmen.

22 december

Jag börjar bli dålig på att skriva här elr något känns det som. Men iaf, idag har jag inte gjort ngt speciellt, greta kom till mig ett tag & drog precis hem nu, så nu vet jag inte redigt vad jag ska hitta på. Tror jag ska kolla om det finns ngt pogram man kan kolla på datan, så man är inne i det lite ist för att sitta & tänka på annat, allt är så otroligt jobbigt nu.


21 december

Ojj, förlåt blev inte att jag uppdatarade ngt igår men jag hade faktiskt inte tid med det & satt inte vid datorn knappt igår. Men iaf vaknade redan vid halv åtta idag, ska snart ta tag i mitt rum, för det måste verkligen städas, går inte att gå här inne knappt. plus att det är nog lite saker på väggerna, tvn & golvet pågrund av en viss person? hahahahhha nejmen! sen ska jag in i duschen & fixa mig lite, sen får jag se vad som händer, hihi.

19 december

Ojj, blev inte att jag la upp gamla bilder på mig igår elr skrev ngt mer, men hann inte det gjorde annat sen typ. Men har letat efter gamla bilder ett tag nu, men hittade inga & orkar inte leta mer, hinner inte det heller så får bli imorn. men m nu ska jag in i duschen. Skulle egentligen behöva städa rummet, ser ut som fan går knappt vara här inne, men det hinner jag inte heller så det får bli imorn med ;)

18 december

Vaknade vid ett elr ngt sånt idag att ngn fblåste i mitt ansikte ? haha. så stängde på film sen satt jag mig här nu. Känns som mina inlägg blir likadana varje dag, haha. Men iaf, får se vad som händer idag, hoppas på att millan kan komma senare, skulle vara jätte kul för var så himla länge sen! Men ska leta lita gamla bilder på mig nu som jag kan lägga upp från då jag är liten, för hann inte göra det igår, det är ju det från listan lite längre ner.

17 december

fan så trött jag är idag, har tänk länge att jag ska in i duschen oså fixa mig, men orkar jag det? nej! men får snart ta & göra det, sen kommer gretis hoppas jag, hiih. Får se vad vi hittar på, hon ville att vi skulle till töntarna som ska spela sen ett tag, så får se hur det blir. Lyssnar på musik som gör mig så jävla fest suuugen, höhö! men nu måste jag fan i duschen!


Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän vet nog redan alla vem det är & det är självklart josefine billinger, min lilla gretis <3


Kan ju ta det från början, hon är den jag känt längst, vi gick på samma lekis & jag kommer ihåg vi var ganska mycket då, hon&jag spelade massa spel på datan så hon ville knappt gå hem för det. Sen tyvärr började hon på en annan skola när vi skulle börja 1an så vi pratade inget knappt då, men sen i fyran började vi på samma skolan igen & i feman elr sexan splittrade deras klass så hon & några fler började i våran klass, då började vi prata väldigt mycket, sen var vi ett gäng några tjejer & killar som alltid var, sen när vi skulle börja i 7an så fick jag ingen i min klass som jag ville så jag bytte tillslut klass till den jossan gick i, sen blev vi allt bättre vänner, så på slutet av sommarlovet till gymnasiumet så var vi hela dagarna & hon har verkligen hjälpt mig när jag mått som dåligast för haft det så jobbigt. Vi var/är som systrar, även fast hon är min flickvän ;) . Men hon är en sån vän som man kan berätta allt för, man vet att det stannar hos henne, hon är alltid den första jag ringer när det är ngt. Jag skulle aldrig någonsin kunna säga ngt ont om henne, det finns absolut inget dåligt med henne, hon är en vän som alla borde ha, jag menar verkligen det. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag aldrig hade haft henne när allt vare som jobbigast. Utan greta ingen malin. Du är det bästa jag har & jag önskar bara dig allt det bästa, för det är du värd. Våran vänskap är så sjukt stark, kan inte vara många som har som vi, inget skulle någonsin kunna komma imellan oss. jag älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå <3







16 december

Vaknade idag vid åtta tiden för att jaa, sen kunde jag inte somna om så stängde på film men somnade igen i filmen sen vaknade vid tolv & kollade film sen satte jag mig här, ska snart fixa mig lite oså. Sen ska jag eh göra ngt, hihi. men hörs senare, för nu vet jag då inte vad jag ska skriva mer (a)

Dag 06 – Min dag

vad ska jag skriva här då? ehh.. min dag har vare lite hemlig, haha nejdå. men har inte gjort ngt speciellt idag alltså, sutte här, duschat & fixat mig lite sen ja inte gjort ngt speciellt liksom. detta blev ett redigt kul inlägg som alla andra ju, elr inte ;)

15 december

Har precis kollat klart bloggar & lite nu, så nu har jag tid att skriva i min egen, haha! men iaf, vaknade för en timme sen & nu vet jag inte vad som händer, tänkte dra sola men vet inte om jag orkar det, annars blir det väl duschen så fixa sig lite. sen har jag ingen aning om vad som händer, vill en sak men vet dock inte om det blir så. menmen!

jag är så förvirrad & förstår ingenting nu, jag hoppas verkligen bara att det kan bli bra igen, jag hoppas på det bästa!

14 december

Kunde inte blogga igår för var inte hemma ngt. Men nu är jag hemma igen, höhö!

Sitter nu & kollar på tv, väntar på maten för måste äta lite, inte äte ngt speciellt sen i fredags? jaja. Sen när jag äte så ska jag gå möta gretis så får vi se vad vi hittar på.

12 december

vaknade fan vid två idag, var redigt jävla trött kan man säga. Men igår var hos en andreas är hundvakt hos med han, greta oså kom det några till så drack vi lite, dock drack jag & jossan ingenting typ. men en viss blev ju sjukt full, hahahaha. så gick jag hem vid tre elr vad klockan var.

Får se vad som händer idag, men ska snart in i duschen & fixa mig lite. men hörs senare!

två bilder från i fredags.


syster<3


full ?

11 december

vaknade som vanligt vid ett idag, dock jävligt trött så ligger fortfarande i sängen & latar mig, men snart ska jag upp & duscha sen fixa mig. sen blir det att dra iväg. hörs senare!

två bilder från igår, stör mig att mitt hår ser ju brunt ut på bilderna xd




misslyckat!

Hahah kan ju säga att det blev ganska misslyckat med håret, dock blev det inte så rött som jag trodde det skulle bli, det tyckte jag var bra så det är lite rödtoning på det nu bara, men fan i hårbotten är det ljust knallrött typ, ser förjävligt ut :D men tror det försvinner efter ett par duschar, hoppas på det :) men iaf håller på att fixa mig nu!

ser rödare ut i verkligheten såg nu att det ser knappt rött ut på bilderna?




10 december

Vaknade vid ett tiden idag, konstigt att jag kunde sova så länge eftersom kattjävel väckte mig flera gånger i morse utav att han gick & la sig på mig, sen spann han med (heter det så?) haha.. jaja, kom precis hem från affären nu & har köpt hårfärg, köpte en rödacktig färg, haha undrar hur det kommer bli? men jag är så trött på vanligt brunt som jag typ alltid har haft & vill ha lite förändring :) visa senare hur det blir!

köpte denna, höhö!

9 december

Såå, nu tänker jag att jag ska börja skriva lite igen :) ska också försöka så det blir lite fler inlägg & inte bara ett elr två per dag nu :)

men iaf, hade tänk & göra en lista nu om vad jag ska skriva om varje dag :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden


RSS 2.0