mitt hår!

Jaa, nu är jag inte blond längre utan mörkbrun, jag ångrar mig faktiskt lite nu :/ plus att jag har förstört mitt hår totalt, måste klippa av nästan allt känns det som ;o men gretis kanske ska klippa mig idag, moaha :D



sjukt ful bild, men det är den enda jag har som mörk nu!

23 april

Godmorgon!
haha klockan är snart fem? men vafan jag vaknade typ inte för länge sen så det är morgon för mig (a) Jag kunde inte skriva mer igår för jag somnade hos en kompis så sov där & sen drog jag hem tio tiden i morse för vi blev väckta & var sjukt jävla trött så jag la mig & kollade på tv så somnade jag & jag har sove tills nu typ (a) Snart ska jag hitta på ngt med gretis, tror vi bara ska ha en slapp kväll idag för imorn blir det fieeest :D Blive fest varje helg nu, men fan vad bäst det är, jag behöver verkligen komma ut just nu & inte sitta inne så det passar ju jätte bra :D Men hörs senare, puss på er!

kan bjuda på lite halv fylle bilder sen typ någon elr några veckor sen, på mig & min bästa! :D






22 april

Tjaa! Vaknade vid halv ett tiden idag, blev ingen skola för mig idag heller. Har bara sutte framför datan tills nu & kom på att jag måste ju skriva i bloggen, har fan glömt bort den nästan, haha! Men ska snart gå in i duschen & fixa mig sen kommer gretis hit så ska vi dra till offe & får se vad vi hittar på för ngt. Uppdaterar nog ngn mer gång innan vi drar, puss!

21 april

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, har haft en liten paus & känner nu att jag är sugen på att börja skriva lite, dock kanske min blogg inte är så rolig att läsa mig vafan. Kommer inte skriva lika mycket längre, men minst ett inlägg per dag iaf :)

Det som hänt nu medans jag inte bloggat är ingenting kul, det har bara hänt en massa skit & det gör ju inget då att jag inte skrive ngt här, sen bara en massa festande också.

Men jaja, hoppas ni börjar läsa mig blogg igen nu :)

3 april

Som ni märkt så har jag inte uppdaterat ngt i bloggen & nu tar jag en paus från bloggandet, kommer tillbaka om ngn vecka elr veckor, får se när jag känner lust igen, hade så bra!

RSS 2.0