dagens låt


dagens låt


känner mig duktig!

Haha fan vad jag känner mig duktigt nu, har fan städat hela rummet som tage två timmar, var redigt jobbigt men äntligen är det gjort så känner mig nu redigt äcklig av allt skit så ska ta mig en dusch nu  :) men hörs senare elr imorn!

bjuder på lite cambilder, dock osminkad men vad gör det ;D

21 januari

Tjenna!
Usch jag mår inte bra idag aså, ont i huvudet, förkyld & sjukt jävla seg & orkar aså verkligen inte göra någonting har mest bara sutte här & lugge i sängen & läst, började läsan boken ni vet Twilight igår & läst idag med & boken är jätte bra med, man känner igen sig av den utav filmen liksom & jag brukar annars aldrig tycka om att läsa sådär! menmen, blir att ligga i sängen elr här hela dagen idag & blir nog att vara hemma imorn med från skolan, men orkar inte skriva mer nu, hörs senare elr imorn!

förresten, skulle jag passa bra i bruna ögon? :)
jag har haft bruna linser innan, men man ser dock för mkt av vanliga ögonfärgen
i mitten & det ser bara konstigt ut, bara mig det blir så för elr? ;o


12 januari

hej alla :)
Vaknade vid tolv idag redan utav att amanda hade skrive sms att jag skulle komma & sola med henne & hade typ åtta sms jag hade fått när jag vaknade, haha men iaf så blev jag pigg då & tänkte vafan då kan jag komma & sola men det blev inte så iaf & ni som tycker tolv är sent så är det tidigt för mig för har vaknat typ tre varje dag innan! men känner att jag är sjukt trött nu & ont i huvudet & jag är så trött för jag somnar typ alltid fem på morgonen nu, inte bra aså. vänt på dygnet & imorn är det skola, men eftersom jag gick upp tidigt  idag så hoppas jag att jag kan sova tidigt ikväll, aja skit samma! ska nog sätta mig framför tvn ett tag & vila för ska snart äta typ? skriver senare, hejs!


RSS 2.0