31 januari

Vaknade vid tio tiden idag utav att mamma väckte mig, för skulle hänga med henne & syster till kalmar så blev att gå upp då & fixa sig. Så har vare där hela dagen & kom hem vid halv nio tiden ikväll så har jag bara sutte här oså kollat på tv. Blir väl att vara vaken ganska länge inatt & vara lite orolig, hahah. menmen (a)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.




jag är en väldigt lat person.
Jag är jätte osäker & blyg.
jag är väldigt tjatig & nyfiken.
jag får ofta ångestatackar elr vad det heter, panik liksom.
jag hatar svamp så jag nästan spyr utav att se ngn äta det.
jag är en väldigt glad person men just nu mer depprimerad än någonsin.
jag är 157 cm oså ganska liten & glad för det.
jag hatar att sova själv för är så himla mörkrädd.

19 dagar framåt

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En låt som får mig att gråta.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 12 – Någonting jag ångrar.
Dag 13 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 14 – Vad jag åt idag.
Dag 15 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 16 – Min favorit film.
Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 18 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 19 – Mitt favoritprogram – och varför.

30 januari

Dålig uppdatering, men har inte haft redigt tid & sen har jag vare sjukt trött & bara sove typ, inte bra alltså! sitter nu & kollar på solsidan elr vad det nu heter, alla skriver ju så mycket om det att det är så bra, men jag tyckte inte det verkar så speciellt bra? jaja.

bjuder på en osminkad äcklig bild ^^




naaw (a)

Haha alltså finns det ngn sötare? såg han när han var med i riverside tror jag det var & tyckte han var så jävla söt & så lyssnade jag på en låt med han & haha blev typ helt ja, alltså så jävla söt! håller ni inte med mig ?




28 januari

Jaa, blev väckt vid halv tolv idag, som vanligt av andreas! haha han har typ ringt & väckt mig varje morgon nu xd men det var väl ganska bra det med så jag inte sover hela dagarna. Men är jätte trött idag, menmen. blir att dricka lite ikväll hos mig, känner inte redigt för det nu men känner mig dum annars om det inte blir så xd aja, hörs senare!

24 januari

Faan vad tråkig min blogg är nu, men alltså har inte kunnat skriva från andreas för blev bara cpt & som sagt kunde inte lägga upp bilder heller. Nu har har jag ingen data alls för han har hämtat sin så sitter på pappas nu men får nog inte göra det så länge till nu, så blir helt utan data & har panik! men hoppas på att fixa min data imorn! hörs när jag fixat min data igen, pusss på er!

23 januari

Blir lite dålig uppdatering nu & tråkigare inlägg än vanligt nu men det är för att man kan typ inte skriva så mycket på denna datan & kan inte lägga upp bilder ;s men hoppas på att fixa min data imorn, har ju liksom fått virus från kissies blogg, cp jag blir så nu vågar jag inte kolla hennes blogg längre knappt. men idag vaknade jag typ tolv tiden sen drog millan hem vid ett elr ngt sånt, sen har jag bara sutte här & latat mig & lär göra det hela kvällen..


22 januari

Blev att dra till virserum på fest igår då, så åkte hem vid elva tiden idag, mådde dock inte så bra då. Sen vid tre tiden kom millan till mig så har vi typ sutte & latat oss för jag är så förbannat jävla trött idag, medans millan sitter här & spelar in ljud när hon rapar & fiser, hahahahahah! försökte dricka lite kaffe innan så skulle bli lite pigg, hatar kaffe men blev nog inte så mkt piggare, men lite kanske ;) så ska millan sova här inatt så får se vad vi hittar på nu :)


21 januari

Vaknade vid tolv typ idag för andreas & jossan ringde väckte mig, haha. Så tänkte att jag ska nog inte sova mer nu, för då kanske jag sover för länge så jag får stressa som fan sen, för ikväll blire fest med natta & hampus :) men nu måste jag in i duschen & fixa mig, bäst att börja redan nu för är ganska seg & orkar inte stressa idag. förresten så blir allt lustigt hät på bloggen när jag skriver från denna datan som ni nu ser mitt inlägg att allt cpt.

20 januari

Har inte kunnar skriva ngt idag för att igårkväll fick jag ngt på min datan så står varning över hela datan typ oså, så det går inte sitta vid den, är väl virus. hoppas på att kunna fixa den efter helgen. Fick låna andreas data nu över helgen medans han & greta skulle till stockholm, snäll han är ju :) så får hoppas han hjälper mig fixa den när dom komme hem igen (a) haha men idag så kom greta till mig sen kom andreas med så kollade vi tv lite sen drog vi till andreas lite fort för han skulle packa sen drog vi till hans farmor litet tag, sen gick jag hem & satt mig här på en gång för inte sutte på hela dagen, hahaha!

19 januari

fan kunde inte somna förrens sex i morse, var så jävla glad igår det var så jävla underbart, men kollade runt lite på facebook så läste jag en sak & då kände jag att allt bara stannade till & allt bara rasa igen, så skulle försöka sova då men hade sån klump i magen & hjärtklappningar & det ekade huvudet i mig, så fick sån jävla panik så kunde inte somna på ett tag, fan vad allt ska vara jobbigt, vill kunna gå vidare nu, för klarar inte av att må såhär skit mer!

men iaf, jag tror jag börjar bli lite psyko elr ngt, haha. nejmen drömde mördar dröm inatt igen, dock var det min mamma som var mördaren & hängde en av min syster, haha fyfan vilket sjuk dröm! blev lika glad idag att jag vaknade som igår, fan inget man skulle vilja vara med om att vara en mördare själv elr ens mamma, haha xd jaja!

Tänkte snart ta en dusch & fixa mig lite, tror gretis & andreas skulle komma hit en sväng sen :) kan nästan lova att dom kommer säga att vi ska sjunga lips, hahaha. det är ngt dom alltid gör när dom är här ;)


iiiih!

Fan vad jag är glad ikväll, undra varför? men det känns så jävla bäääst, det var länge sen jag kände såhär, fan vad depp jag vare innan, nu ska jag njuta av denna kväll, för imorn är en ny dag som kanske inte är lika bra, vem vet? Men allt kanske är på bättringsväg nu :D




vaknade nyss & läskig dröm!

Såklart så somnade jag ju igen, visste nästan att jag skulle det för inte van att vakna så tidigt. så vaknade nu att mamma kom in & sa att det var mat, vilket var väldigt bra för drömde en sån jävla cp dröm, att en tjej jag hatar, adde hade en bild på henne som profilbild elr så hade han klätt ut sig så han såg ut som henne, kommer inte redigt ihåg vilket jag blev väldigt ledsen för så jag hittade den tjejen & stack en kniv i henne & sa att adde ska inte se ut som henne, sen så blödde hon massa & trodde inte hon skulle dö ångrade mig jätte mkt, men hon förblödde & tänkte nu är jag en mördare, sen jag försökte gömma henne men hann aldrig drömma mer för mamma kom in. men nu så så ska försöka piggna till lite först sen äte lite. Tänkte höra med greta sen med om hon vill hitta på ngt :)


18 januari

Haha jag är vaken nu, vad fan gör jag vaken nu!? jaa, vaknade vid åtta idag för att jaa, så kunde inte somna om igen så satte mig här, hoppas på att jag inte somnar nu igen, för då kanske jag kan somna tidigare inatt. Men nu ska jag stänga på en film, hörs senare!

17 januari

Känns som jag hunnit med mycket idag elr att dagen inte gått allt för fort idag, men kanske var för jag vaknade ett idag & inte vid halv fyra (a) men idag har jag iaf städat mitt rum som verkligen behövdes kan jag lova, sen har jag duschat & fixat mig lite, så skulle addie egentligen komme när jag klar trodde jag, men blev visst inte så. får hoppas att han kommer sen då.. menmen, bjuder på lite bilder jag tog nyss typ!









tråkig kväll!

Har bara sutte inne hela dagen idag, typ lugge i sängen, kollat film & sutte här oså äte ostbollar & läsk, mums. så kan det vara om man heter malin & är världens lataste. men iaf, börjar få ont i halsen nu & jag är jätte rädd att jag ska få halsfluss med nu ;o jag dör isf, har redan haft körtelfeber & verkar kännas likadant så fan heller att jag vill känna den smärtan igen. Blir jag smittad är det redigt synd om dig addieponken, moahahah!


15 januari

huu, jag vaknade nu vid halv fyra!? detta är fan inte alls bra, får verkligen ta tag i det & inte somna på morgonen så jag sover bort hela dagarna. fast dock vet jag inte vad som händer idag, så det kanske inte gjorde ngt iaf. men klarar inte av att sitta inne en helg så ngt händer väl skulle jag tro :)


rubrik?

Kom hem för typ en timme sen elr något från gretis, har kollat på när hon, andreas, anton & adde spelat cs, jag tycker ju dock det är så jävla tråkigt så satt mig & kollade på tv lite ist, höhö. Just nu kan jag ju som vanligt inte sova, jag hatar att sova själv, känns så ensamt & sen är jag faktiskt mörkrädd!! så måste ha lampan & tvn på för att kunna sova, hahaha så jävla tönt jag är (a)

bjuder på lite egobilder jag tog innan!












14 januari

Vaknade för typ en halvtimme sen & kunde inte somna förrens i morse som vanligt, vid sex somnade jag typ men det är så när jag sover själv, man bara tänker på allt så då går det inte att sova, så jävla jobbigt det är elr ;o men iaf, funderar på vad man ska göra idag. Är fett sugen på fest, men samtidigt vet jag att det inte blir någe bra när jag dricker, men får se hur det blir. jaja nu ska jag ut & röke lite..

11 januari

vaknade redan vid tio idag utav vibrerande från mobile & knapprande , sursursur! jaja, det kan väl vara bra att vakna tidigt med, har ställt in mig på att sova länge, men måste ta tag i allt nu & försöka hitta ngt att göra oså, kan inte sitta inne mer, behöver göra ngt & komma ut så behöver jag pengar med, huhu inte kul liv man har precis, är rädd för att bli sjuk med att jag ska ha blive smittad, uscha! Idag ska jag leke lite med gretis, får se vad vi hitter på för någe, hähähä!

bild på lina & mig från nyår!




10 januari

dååålig uppdatering, sorry. Men i fredags så drog jag till lina & dom så drack där sen var jag ganska seg i lördags för det så orkade inte göra så mycket, igår tog jag hand om en sjukling typ & så bara kollade vi film hela dagen typ. Nu väntar jag på sibylla, det ska bli gott, moaha. sen ska jag fan in i dischen så får se om jag ska träffa greta sen elr vad det blir, hörs senare iaf!

dra ut elr sitta inne?

jaa, det är frågan. jag måste in i duschen & fixa mig om jag ska dra ut, men orkar fan inte det. Men jag kan inte sitta inne bara heller, det blir allt för ofta jag gör det, jag behöver bara komma ut. Men orkar fan inte gå upp ur sängen ens, det måste vara ngt fel på mig? jag klarar ingenting längre! önskar allt kunde vara bra igen, men inget blir bra utan dig a..!

7 januari

huu, vaknade nyss & det var redigt länge sen jag sove såhär länge, men det var redigt skönt att sova ut :) igår typ låg jag bara i sängen & lata mig sen kom addie lite med så kollade vi film med typ bara. men var så bakis & seg igår så pallade inget, fast det brukar jag ju inte iaf, haha!

6 januari

Usch vaknade av att jag hade ont i hela kroppen & huvudet, lite bakis är jag & igår blev ju inte så bra för alla & jag fick höra saker, vet att jag måste acceptera detta nu men det gör så jävla ont! Iaf, har precis kollat på filmen A walk to remember, fyfan vad jag har gråte i filme, aldrig gråte så av en film innan, så jävla underbart bra men så jävla sorglig.


5 januari

Kom precis hem nu, har vare & solat, fan så varmt & skönt det var fast blev nästan lite för varmt sen men nu är jag lite brunare iaf, dock blir jag inte så brun men lite blev det allt :) måste snart in i duschen sen fixa mig, för ikväll blire dricka lite sen metro, hoppas inte kvällen blir skit som jag är lite rädd för att den ska bli..

2 januari

Oupss, dåligt uppdatering här va! men jag har verkligen inte haft tid till det, dagen innan nyår åkte jag till vimmerby & kollade lite.

Nyår blev det att fixa sig på en gång typ när man vakna, sen drog till greta & drack där innan sen drog till en annan fest där sen vid tolv drog vi till den festen vi skulle vare, hehe. Kvällen/natten blev väl ganska lyckad, bara att jag inte tycker om det jag hört du gjort, jaja.. sov ju hos greta så var vi vakna till typ sex för hon & andreas höll på typ så vaknade vid elva igår typ men somnade lika fort igen & bara sov & sov till typ fyra då kom pappa & hämtade mig, sen har jag sove bara typ igår mer.

Nu vaknade jag typ nyss, får se vad som händer idag, hoppas på att jag blir pigg & orkar göra ngt.

RSS 2.0