25 februari

vaknade halv tolv typ idag, duktig jag är, haha! men ligger fortfarande i sängen & segar, men ska närsom gå upp & göra mig lite mat, börjar bli lite hungrig, hihi. Sen blir det att städa rummet, sen fixa sig oså tror jag greta & andreas skulle komma ikväll så ska vi dricka lite :) men vi hörs senare, pusss!

bjuder på en lite halvgammal bild.

Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


24 februari

Fan jag vaknde vid halv fyra idag, blev helt fan när jag såg det, så jävla länge vill jag ju inte sova för då kan jag absolut mindre sova inatt, men skit samma vafan, känns som det är de enda jag skriver om xD Var nyss med pappi & köpte pizza, gott var det :) hade tänk att städa idag men känner nu att jag pallar inte det, får ta det imorn ist, om jag nu orkar det? men måste verkligen städa! men iaf, blir nog att bara ligga här & lata sig ikväll!

22 februari

Igår kom greta till mig så drack vi lite bara oså, kändes så skönt att få vara själv med henne en kväl. så sov greta hos mig, somnade vid fyra faktiskt, brukar annars bli vid sex elr ngt, hahah. jaja, vaknade vid 12 tiden idag så drog greta hem så har jag bara sutte här vid datan & segat som fan, jätte trött idag. Millan skulle egentligen kommit idag men blev inte så heler för hon hade blive sjuk :( jaja






jossans & min jätte inte fina tatuering, haha. men iaf är väl lite gulligt att jag har ett J i min stjärna & hon ett M (a)

21 februari

Idag tycker jag att jag vare duktig för nästan direkt när jag vaknade hoppade jag in i duschen sen fixade mig, brukar annars lata mig i sängen några timmar, haha! men nu är jag färdigfixad oså, nu väntar jag bara på att greta ska komma & nu ska jag ner & äta lite, pusss!


kan inte sova!

Alltså jag blir helt knäpp på detta, klockan är halv fem & jag kan inte sova, jag är inte ens trött! det är såhär varje jävla natt, det är så sjukt jävla jobbigt. Eftersom jag är så pigg & inte har ngt att göra så sitter jag & tar lite bilder med camen, hahah så jävla fula! jag är helt osminkad oså, förlåt :D  






Dag 16 – Min favorit film.

en av mina favoritfilmer är ju självklart ia walk to remeber, den är helt underbar den filmen & man kan inte låta bli att släppa en tår, jag nästan grät i hela filmen, det är lätt en film jag tycker ni ska se på!


20 februari

Vaknade vid halv två elr ngt idag, för jag kan fan inte sova om nätterna fatta hur jobbigt det är elr!? men iaf, ligger fortfarande i sängen & glor, hahahha så jävla lat jag är! men iaf, ska gå upp närsom, kanske äta lite men vet inte om jag orkar det för äte lite chips nyss, hihi. men iaf så ska ut & röke lite nu så kommer jossan snart med :)

iiiih


19 februari

Ojdå, blev inte att jag skrev ngt igår fan, jag tänkte inte alls på det, haha!

men igår iaf så kom amanda till mig vid sju tiden så drack vi, jag kände ju av men det var väl sådär precis lagom men tyckte jag drack ganska mycket, men jaja det var ju bra iaf :D vi satt uppe till klockan halv sju elr vad klockan var, vid sex gjorde jag mat till oss sen somnade jag på en gång, hahah! så idag drog amanda hem vid ett tiden. Jag har bara lugge i sängen sen dess alltså, är så jävla seg idag! men blir att kolla tv med mammi denna lördag med & äta lite gott kanske (a) hihi.




Dag 14 – Vad jag åt idag.

det jag har äte idag är faktiskt en hamburgare från sibylla & inget mer, några godisbitar bara. jag äter faktiskt inte så mycket än så för det mesta, blir typ en gång om dagen (a)


17 februari

Blev visst aldrig att jag gjorde om bloggen ngt igår, för greta frågade om hon kunde komma så hon gjorde det sen så kom addie & andreas med oså sen drog dom & addie var kvar ett tag till så kollade vi på sunes jul, haha!

Idag har jag bara lugge i sängen alltså, fyfan vad jag känner mig lat elr haha jag är jävligt lat!

inte jätte ny bild elr så, men iaf :)





16 februari

Vaknade vid halv ett tiden idag, fan skulle egentligen hängt med greta till vimmerby vid ett tiden elr när det nu var, men kunde inte sova inatt som vanligt, somnade typ sex vafan, orkar inte dra mig upp vid typ tio tiden då, menmen. Idag tänkte jag faktiskt hålla på med bloggen bara, för har haft den såhär länge nu, vill ha lite förändring, men kan dock inte göra header, ngn som vill göra det åt mig ? :) ne, nu ska jag låta mammi få datan lite så tänkte jag kolla på tv lite, hörs senare :)


....

Now i cry myself to sleep
only you are what i need
we can make it if we try
i am nowhere withorut you
i dont now what i should do
cause my tears will never dry
and i still wonder


15 februari

Igår var en sån natt igen som jag inte kunde sova, somnade vid fem tror jag det var? så vaknade vid halv två elr vad nu klockan var idag, så ligger fortfarande i sängen, haha. men nu måste jag ta tag i mig & samla ork till att gå upp oså hoppa in i duschen, sen kommer gretis till mig, får se vad vi hitter på men har en hel del att berätta för henne så blir väl mycket de (a) ne, nu måste jag gå, hörs senare, pusss!

älskar dig min fina vän <3


Dag 12 – Någonting jag ångrar.

haha, ja det finns en jävla massa som jag ångrar, men vem gör inte det? alla gör misstag & ångrar sig, dock berättar jag inte vad jag ångrar för något, det håller jag för mig själv & mina nära. Men det är en heldel som jag bara vill göra om & spola tillbaka så det aldrig blive så, att jag ångrat det. men tyvärr går ju inte det, men som sagt man lär sig av sina misstag!


14 februari

Vaknade för sisodär en halvtimme sen, känner att jag är redigt jävla hungrig nu, brukar aldrig vara hungrig när jag vaknar utan jag brukar äta när maten är klar & sen inget mer? fast kanske var för jag inte åt så mkt igår? äsch, jaja. idag är det iaf alla hjärtans dag & fuck den dagen, hatar de iaf nu när man är ensam, fyfan! så idag blir det väl inget att göra, dom flera är väl med deras pojk/flickvänner så jag får sitta här hemma helt själv & tycka synd om mig själv ;)

förresten la upp min blogg på facebook igår & fan vad statistiken höjdes, var mycket mer än dubblet så mer typ två gånger så mer som hade kollat ;) gillas! hoppas på att det blir lite fler som läser nu så inte alla slutar som läste igår ^^

så jävla fucking bäst låt, dock så förstörs lite av låten när dom sjunger ljust typ, det var så dåligt, annars bäst!



Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.

Hittade en som var nästan för exakt ett år sen, osminkad bild men vafan såg iaf att jag var blond då :D man saknar det fan lite, men vet att jag ser bäst ut i mörkt så vafan (a)



13 februari

Igår latade jag mig bara & kolla tv & melodifestivalen med mammi, mysigt! Usch, så var jag vaken tills typ halv sex elr ngt sånt igår, så sov ganska länge idag, menmen. Ska närsom in i duschen oså fixa mig, sen ska jag göre lite saker, men skriver sen elr ikväll igen, pussss!

fettokatt ;)


12 februari

usch, fan vad jag mår dåligt idag, att jag alltid ska bli så jävla bakis! men iaf, igår satt jag & greta hos henne & drack sen gick vi till natta på fest oså kom andreas dit med, men det blev inte alls länge där så vi & några fler drog hem till jossan & drack. Så sov jag hos henne & hade tydligen snarkat mycket :$ vet inte varför jag börjat snarka så mkt, hiih.

men idag ska jag verkligen bara ligga här i sängen för idag orkar jag inte göra något alltså, ska kolla melodifestivalen med mammi oså :) nee usch, nu orkar jag inte sitta här mer, mår så jävla illa & dåliiiiiigt!

blev bara en bild från igår, en suddig bild på mig & gretis <3


hos bästa!

Sitter nu hos världens bästa tjej josefine & dricker, jag börjar känna lite nu alltså, haha! men iaf, snart drar på feeest :D JAG ÄLSKAR GRETA <3

Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Jag har helt glömt bort detta, elr kanske inte helt men har inte hinnut ta helkropps bild elr så (a) men jag lägger upp en bild från igårkväll/natt ist eftersom jag visst hade ju tage det så då passade det ju bra att ta den bilden. dock var jag hemma hela dagen så hade bara myskläder ;)

som sagt ofxad & bara linne och mjukisar..


11 februari

Vaknade nyss, drömde en mardröm typ så var bra att jag vaknade upp ur den & ville inte somna om sen. Men blev inte att jag skrev ngt igår i bloggen, men alltså allt är åt helvete nu, jag känner knappt igen mig längre, jag är helt på botten, allt rasa i förrgår kväll igen, verkliigen. men får hoppas jag kan bygga upp det igen, men har sån saknad i mig, det gör ooont!

bjuder på några bilder jag tog igårkväll/natt, helt ofixad, inget smink oså. men skit samma. orkar inte bry mig!





lite skitig spegel kanske ;)

ofixad till fixad!

okej, nu bjuder jag på lite bilder verkligen, tänkte lägga upp bilder från osminkad tills jag fixar mig helt (a)



helt ofixad!


foundation & puder på!


ögonskugga på! (lätt fulaste bilden jag tage typ plus den första)


mascara & läppstift på, alltså allt smink på!


håret fixat & allt klar fixat nu ;)

lite skilnad det vart va? hahah, bjuder på alla fula bilderna nu vafan.

9 februari

Shiit, jag vaknade för typ en halvtimme sen elr ngt, vet inte varför jag sov så länge idag? dock vaknade jag vid åtta & kunde inte somna om så satt här vid datan ngn timme med så. Men iaf, idag har jag ingen aning om vad som händer, tror jag bara ska sitta hemma & lata mig framför film oså. Men får se ;)




8 februari

Idag ringde andreas & väckte mig som vanligt, fågade om jag skulle med på bingo för han & pappi hade tydligen bestämt att andreas skulle med, så blir att jag & gretis händer med också. Har knappt hunnit göra något idag, först vakna sen piggna till, hoppa in i duschen oså fixa sig sen nu tage lite bilder med. Nu är klockan fem liksom, vad gör jag för det går så fort? men iaf, ska äta nu sen vid halv sex tiden så kommer greta & andreas hit så ska vi åka. Hörs senare!

inte världens snyggaste bild, men hinner inte leta efter ngn bättre nu!



Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän.

Josefine Billinger <3


6 februari

Vaknade vid ett idag, fick ställa alarm så jag vaknade då, haha. Så blev det att nästan fixa sig lite på en gång sen dra till farmor & farfar för farfar fyllde år. Så kom jag hem nyss typ, så får se vad som händer nu. Jossan kanske skulle komma så, får se vad vi hittar på isf :)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jaa, om jag fick 1 miljon jag vet fan inte vad jag skulle göra typ (a) men köpa en masssa kläder & sånt jag behöver, skulle köpa en mega fin bil så jag har tills jag får körkort, så skulle jag dra utomlands med en vän. Sen skulle jag spara en massa med, finns väl alltid då man skulle behöva ngn gång. Sen finns det väl mycket mer saker jag skulle göra, men inget kommer på precis nu ;)


5 februari

Igårkväll kom bästa greta till mig, vi satt för det mesta & pratade om allt typ, så kändes skönt att vi hade en kväll tillsammans bara hon & jag, för det händer inte så ofta längre.

Igår somnade man ganska bra iaf & vakna bra, så har typ bara sutte här sen jag vaknat. Vet inte alls vad som händer idag, funderar på att bara köpa ngt gott att äta sen ligga hemma & lata mig typ. Menmen, får se ;)






2 februari

Usch vilken jobbig natt det har vare, vaknade tusen gånger & mådde jätte dåligt. Ibland frös jag som fan & ibland var jag hur varm som helst, lite jobbigt? men mådde lite bättre när jag vaknade iaf, så mår lite bättre nu, bara jätte ont i huvet, kroppen, & snorar satan, mysigt ;) hoppas på att jag känner mig pigg imorn iaf! Men idag har jag bara lugge & latat mig. Nu ska jag fortsätta kolla tvn som jag gjort dom senare dagarna bara typ, haha!



Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är såklart sommaren, behöver värme och sol, det är då jag mår som bäst. Tänk att kunna sitta ute och bara njuta, underbart!


RSS 2.0