30 mars

Jag har vare dålig på att uppdatera bloggen och jag börjar tröttna lite igen, men snart kommer lusten :) men iaf, skriver från mobilen (jag gjorde med skrev om) och här är en bild på håret är nu och det ser fan nästan ganska blont ut. men det är mörkblont på redigt ser nästan ljusbrunt ut, färgen är sjukt ful så ska färga om men vet inte hur för vill inte färga mörkare tycker om ljust hår på mig nu tror jag, haha ! Men får se hur det blir, pusspuss


fredags

haha jag kom på att ta kort när alla hade drage & det bara var vi som skulle sova hos robin kvar & dom somnade sen & jag var pigg :D


Haha man kan ju inte säga att john mådde så bra ;)






Robin mupp :D


Rooooompaaa! :D




hahahah shit, sminkade john med massa läppstift & han reagerade inte ens, lite borta ;)

dagens låt & godnatt!


färdig!

Jag uppdaterar en gång innan jag åker till skolan, nu är jag klar & fixat mig, bara hitta några kläder nu vad jag ska ta på mig & kanske äta ngt lite fort för typ första gången på länge, känner att jag mår illa för jag är så hungrig :o

fastar inte på bild idag, men skit samma, bjuder på bilderna!






24 mars

Godmorgon!
fyfan så trött jag är, jag verkligen tvingade mig upp idag, nu har jag precis kommit ut ur duschen & ska fixa mig nu, jag känner att jag har lite smått ont i halsen fortfarande & har ngn jävla kump i halsen som aldrig försvinner ;o uschja! men nu måste jag föna håret innan det torkar såhär, då får jag aldrig iorning på håret :D hörs när jag komme hem från skolan, puss på er!

gamla bilder!

Jossan skickade fler bilder igår, cambilder som vi tage hemma hos henne, dock lite tråkigt att dom är så vita i ansiktet men det var säkert jag som valde det, haha! Bilderna är typ från 6:an & 7:an.














så liten jag ser ut & va (a)




haha shit kolla håret, så platt, hur kunde jag gå sådär? :D


jag saknar verkligen den gamla tiden!


Ibland tänker jag på dig, jag kände dig sen fem års åldern & vi var bästa vänner enda tills sjuan då något hände, vi alla blev ovänner sen blev vi lite vänner igen men du var med en annan som vi var vän med båda sen lekis men ni var sen bara & jag med andra & ni blev svartklädda elr så, som ni inte villa umgås med oss bara för vi var la åt "fjortis" hållet, elr aså jag vet inte vad som hände! men jag tänkte ofta på hur du har det nu, var du är & gör, jag vet ingenting om dig längre, synd att det blev såhär! (höger)






Synd att vi fyra splittrades, kommer aldrig glömma er!

Det är du&jag nu jossan kvar, jag är så glad att vi lyckats hålla kontakten & är nu bästa vänner <3

100314_015159 (MMS)

Pusspuss :)


100310_120934 (MMS)

jag och amanda <3


22 mars

Tjaa!
vaknade två tiden idag, kände att jag ville sova ut sen så innan typ 11 vaknade jag av att hade så jävla ont i magen så tog en ipren & somna igen, har fortfarande ont i magen, men inte lika mycket.  Men iaf, idag ska jag bara slappa, känner att jag orkar inte göra något, hörs senare!

dagens låt


faan!

Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan ju liksom inte ta några bilder för min kamera har ju pajjat, jävla skit aså! Fast jag har tage kort med den iaf, aså den går ju att ta kort med men man ser inte va man tar kort på för displayen är ju pajj, så om ni liksom undrar varför bilderna skulle bli så konstiga!

men här har ni en cambild från igårkväll kan jag bjuda på (osminkad & sjuk)


18 mars

förlåt förlåt förlåt, aså jag vet att jag inte bloggar något nu på några dagar, det blir snart bättring. Det är så jag vet inte vad det är med mig längre, jag känner mig så fruktansvärt dålig, jag är trött aså jag orkar knappt stå upp elr något & jag känner mig depp hela tiden, jag känner mig helt enkelt bara jätte lustig, jag vet inte vad det är för något? Men det blir la bättre snart, men vet att det inte kommer bli bra på ett tag för kommer inte få som jag vill, känner det på mig! Men aja, vill bara säga förlåt till dom som jag vare lite lustig mot, jag är bara inte mig själv just nu.

jag vill verkligen!

Aså nu hoppas jag verkligen, aså det finns inget jag vill hellre, snälla ge mig tur, jag behöver det nu! Blir det inte så, jag skulle bli så sjukt jävla ledsen men jag tror inte det blir så, jag har aldrig tur.

17 mars

Jag är sjuk & bara på dåligt humör idag & vare sen i söndags typ så jag vet att det blive redigt dålig uppdatering, men kommer bli som vanligt igen så fort jag blive frisk :)

bjuder på en bild som tagen för ett tag sen!


bilder från fredags!




















14 mars

Tjaa!
Har vare hemma sen ett elr vad klockan nu var, innan vi drog från vetlanda så åt vi på donken, fan vad gott det är :D men man var ju lite seg idag så man pallade knappt ngt men sen hängde jossan med mig hem & jag har sove ett tag medans hon var här, jag var helt död typ, haha. men så åkte hon hem vid fem elr när det nu var. Har lagt in lite bilder från helgen nu, blev dock inte många bilder från igår, men aja!

Lördags





feeeeest!

NU BLIR DET FEST :D


Äntligen klar

Nu har jag äntligen städat & fyfan vad jobbigt det var & dammigt som satan! Typ kliar på hela kroppen nu, haha så jag ska närsom in i duschen :) men vi hörs lite senare, puss!


12 mars

Godmorgon!
blev ingen skola för mig idag så jag låg & sov till halv tolv tiden sen mötte jag amanda & greta lite fort i centrum för skulle få en sak av amanda som  jag skulle ta hem sålänge! vet inte om jag ska sova igen elr inte, fast tror inte jag hinner göra det! måste städa & fixa mig sen blir det feeest :D

haha lite stökigt mitt rum är elr ;)



11 mars

Tjaa!
Vare i skolan idag & efter skolan så solade jag & Amandus sen har jag inte gjort ngt speciellt, för är sjukt jävla trött idag! Uppdaterar mer imorn, orkar inte idag!


10 mars

Godmorgon!
huh, jag är uppe nu & är sjukt jävla trött, jag somnade typ tre tiden & skulle gått upp vid halvsju men självklart försov jag mig till lite innan åtta, men nu har jag duchat & fönat håret så nu ska jag bara sminka mig & fixa håret typ, blir nog lite sen menmen! Hörs när jag komme hem från skolan.

& fan vad jag lääängtar tills helgen, speciellt tills lördag :D jag är bara så glad just nu !

fler bilder från i lördags!


















dagens låt

har verkligen fastnat för låten :)


7 mars

Tjaaa!
puuh, jag är så sjukt jävla seg idag, jag somnar närsom här känns det som, aldrig blive såhär seg dagen efter drucke ;o

Men igår blev det ju fest i vetlanda, kvällen blev bääst & ännu mer bäst för att, jätte glad att vi drog dit! Men en sak var inte bra & det är att displayen på min kamera är pajj, jävla halt ute så trilla & hade på mig så gick sönder, blää! Så det blev inte så många bilder tyvärr.

lite bilder från igår!


Hoppas!

Åååh, jag verkligen hoppas nu, det skulle göra mig så sjukt jävla lycklig & allt skulle kännas så mycket bättre! HOPPAS! :D

Hahah förlåt för jag bara lägger upp massa bilder på mig själv :(


dagens låt


4 mars

Hoho, blev skolan idag igen & ska klara att gå imorn med, fan så duktig jag är, för har bara gått typ två fredagar sen vi började, men kanske har skrive det innan ngn gång, haha men aså jag tkr det skulle vara duktigt (a) men iaf, har inte gjort någonting annat idag, bara sutte här & för jag inte bloggat är för jag har bara inte haft ngn lust till det, börjar bli sådär tomm & inte vet vad jag ska skriva om alls!

smink!

Fick kommentar att jag skulle lägga ut bild på vilken foundation jag köpte :) Vet dock inte om den är bra elr om det är min färg, har inte testat den än, haha!



Tog bild med camen, så man ser inte så bra tyvärr.

2 mars

Tjenna snyggingar!
Vaknade vid halv tre idag men låg kvar i sängen till tre för jag var jätte trött, ställde alarm på tolv idag men tror ni jag orkade gå upp då elr? nej, aså shit orkar inte ens gå upp klockan tolv ;o la mig iaf lite tidigare igår, vid halv tre tiden & somna typ efter en timme, så lite tidigare iaf! haha. Imorn börjar ju skolan igen med & ska försöka gå lite till skolan nu, så undrar hur jag ska kunna sova inatt & gå upp halv sju :p kommer vara död, menmen!


Nyvaken malin & gammalt smink från igår på mig därför ser jag förjävlig ut & dåliga
bilder så  man inte ser så mkt, men ville bara lägga in ngn bild, blir roligare
om man har ngn bild & bara inte massa text, tycker jag iaf :)


RSS 2.0