nu ska jag sova!

Jossan kom till mig vid halv åtta tiden så har vi typ mest sutte vid datan & lite & tage kort med, haha! så drog hon hem nu vid halv ett jag följde henne en bit & nu ska jag gå & sova för imorn ska jag upp vid sju & åka till kalmar & handla! hörs imorn, godnatt :)




precis kommit hem!

Ja nu har vi vare hos mormor med & äte & kom precis hem typ, eller det var la ett litet tag sen typ, har tage lite bilder med. Senare sen när jossan har äte så ska jag hitta på ngt med henne, får se vad vi hittar på för ngt kul :)


mig precis nyss, blir mycket egobilder med camen nu oså men självklart kommer det
komma upp mer andra roligare bilder, så fort jag gör ngt roligt :)



haha vilka stora läppar jag fått ;)

hemma nu!

Nu är vi hemma från farmor & farfar & nu är allt över typ elr aså allt firande & sånt liksom nu har mamma åkt & jobbat, jobbigt för henne att jobba på julafton & nu sitter jag här vid datan & lär göra det hela kvällen nu. Jag åt mig verkligen proppmätt hos farmor & farfar men ändå börjar jag bli hungrig igen, haha konstigt aså ! men blir la att ta macka med julskinka på senare, mumsit :d

 


dagens låt


julafton!

god jul !



hoppas ni får en riktigt bra julafton nu :)

godnatt!

Sitter just nu & camar lite med niklas, camade med amandus innan, jag har såndär roligt så man ser hel kul ut & niklas tyckte det var så kul, & mamma tog en bild med :D tror jag ska gå & sova snart, men ska inte skriva något i bloggen mer idag så jag säger godnatt nu, hihi puss på er!


mer bilder osminkad, men spelar ingen roll, bryr mig inte längre :)



hahah min mamma är så snygg!




dagens låt



får bli denna låten för det är julafton imorn. eller idag förresten, klockan är ju över tolv :D

dagens låt


vaknade nu!

oohfan, jag satte mig framför tvn vid halv åtta för att se tre pogram men självklart somnade jag i reklamen på det första pogrammet så såg inte ngt & vaknade nu, haha fan vad jag är duktig, men har jag gått upp tidigt till skolan då kan jag inte sätta mig framför tvn för då somnar jag bara, ska sitta här ett litet tag nu sen ska jag försöka sova, om det nu går? men det tror jag iaf :)

Jag har bara skrive lite idag oså, men jag har skrive tre inlägg & jag har bara inte komme igång än redigt, men snart kommer jag det, kanske typ fyra inlägg per dag kommer det bli med bilder med, mer ngn dag med & mindre ngn annan dag.



dagens låt



låten är fin, men dock tyckte jag inte han sjöng så bra.


RSS 2.0