Veckans horoskop




 



Väduren

Du verkar stå till tjänst för dem du har runt dig. De är tacksamma, javisst, men de kanske inte förstår att dina handlingar inte utförs enbart för att hjälpa dem. Du är egentligen i den gudomliga
kärlekens och godhetens tjänst, och när du ägnar dig åt den sysselsättningen, känner alla runt dig hur de får ett lyft – ja, det gäller förstås även dig.

Oxen
Om du vill komma vidare framåt, så ställ inga frågor. Information som får dig att stanna upp och fundera leder inte vidare till några konstruktiva handlingar. Det är för att du tänker för mycket, så gör inte det.
Lita på din intuitiva känsla för vilken riktning du ska gå i. Anden besegrar intellektet varje gång. Befall dig själv att agera och gör det sedan.

Tvillingarna

Du har studerat mänsklighetens natur i hela ditt liv. Du inser inte ens hur bred din kunskap är, eftersom du ser det mesta som något självklart. Men du träffar någon som inte är lika insatt som du, och du känner att du vill ta denna oskyldiga varelse under dina vingars skydd. Den här personen lär sig mycket – så småningom.

Kräftan
Om du skulle ha råkat komma lite ur fas med saker och ting, kan de du har i din omgivning fungera som speglar och ge dig rapporter om hur du har behandlat dig själv. Om du inte tycker om det sätt de behandlar dig på,
får du ändra på era relationer, så blir allt bättre. Det är fantastiskt hur snabbt förändringen sker. Torsdagen innebär en vändpunkt.

Lejonet
Du rör dig framåt i full fart. Pengar ”slösas” längs vägen.
Det är en del av processen, och det är inget att känna skam över.
Du kan inte förvänta av dig själv att du fattar kloka ekonomiska beslut vid alla tänkbara tillfällen.
Du gör ditt bästa. Dessutom vet du aldrig vilken nytta pengarna som en gång var dina gör när de cirkulerar runt.

Jungfrun
Du är vanligtvis inkännande och vaken i din kommunikation med andra. Men det beteendet kan få ditt budskap att försvinna den här veckans totala kaos. Det du har att säga är viktigt. Se till att vidta åtgärder så att du får den uppmärksamhet du vill ha. När du väl har fått det, kan du återgå till ditt mer försynta och känsliga sätt.

Vågen

Försök känna efter var gränserna går och studera dem noga. Sociala regler existerar oftast utan att de är nedskrivna någonstans. Om du inte är född i en familj som noggrant följer reglerna, hjälper det dig både i ditt yrke och i ditt privatliv att fördjupa dina kunskaper kring vett och etikett. Det är inte svårare än att besöka ett bibliotek.

Skorpionen
Du är mycket omtyckt. Och trots att du alltid vill göra folk gentjänster, känns det ibland som om du står i för stor skuld för att kunna göra det. Som tur är får du många tillfällen i ditt liv att återgälda den värme och godhet som du har förlänats av andra. Försök att inte hålla något slags räkenskap kring det här. Njut av generositeten som du får ta del av.

Skytten
Du sitter i förarsätet när det gäller ditt liv, även om det kan finnas någon på passagerarplats som ger dig råd om åt vilket håll du ska svänga. Du har alltid ett val. Låt inte någon annan påverka dina beslut. Ett bra GPS-system kan ge dig fingervisningar om vart du ska ta vägen. Goda vänner backar upp dig, vad ditt mål än må bli.

Stenbocken
Man måste inte alltid veta hur saker fungerar för att kunna använda sig av dem. Men du klarar dig faktiskt bättre om du lär dig hur de är konstruerade. När ett problem uppstår, är det lättare för dig att lösa det, om du har en grundläggande förståelse för hur allting är sammansatt. Läs, gå kurser och ställ frågor. Utbilda dig själv.

Vattumannen
Dit du reser finns det ingen stig. Det är en vild och oländig terräng. Du kan inte gå i sömnen där – du måste veta vad du sysslar med. Navigation kräver goda kunskaper, och du löser det ena problemet efter det andra. Det är därför du måste ha ett öppet sinne. Om du begränsar dig på något sätt, når du inte Det Förlovade Landet.

Fiskarna
Undvik att analysera allting för mycket. Instinkterna besegrar intellektet, fast det kanske du inte vill yppa för någon annan. Det finns folk runt dig som behöver gå igenom en logisk process för att känna sig nöjda med det beslut de tar. Det kan reta dem hur snabbt du gör kraftfulla och utmärkta val bara genom att lyssna på din intuition.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0