Veckans horoskop








Stenbocken

KÄRLEK Här borde du ägna dig mera åt dig själv och utbildning än att låta kärleken dominera. Bästa kärleken ger du dig själv så ta det lugnt och avvakta med kärleksinviter. ARBETE/HÄLSA Veckan blir nästan i jobbigaste laget för dig med allt jobb. Men du vet hur det ska göras och du får i alla fall allt gjort och det ska kännas bra. Vila mycket. EKONOMI Något som har med försäljning att göra kan vara verkligt bra för dig nu. Nu får du också lyckan med dig att vinna sköna slantar på spel med Lotto.

Lyckotal: 4, 7, 16, 21, 29, 33, 44
Bästa lyckotal: 33



Vattumannen
KÄRLEK Du ska ha en fin vecka för kärlek och vänskap. Du ska även ha framgång när det gäller en förtroendepost i förening eller arbetsliv tack vare ditt så kärleksfulla sätt. ARBETE/HÄLSA Ta det litet försiktigt med arbetet den här veckan och överansträng dig inte i din hälsa. Det är det inte värt här gäller nog att låta rutiner råda för bästa resultat. EKONOMI Det kan bli en riktigt trevlig vecka för dig nu. Här veckan pengarna räcka till mycket och det kan till och med vara så att du får vinst i spel med Lotto.

Lyckotal: 3, 6, 15, 20, 29, 42, 45
Bästa lyckotal: 20



Fiskarna
KÄRLEK Vänner kommer nu med positiva besked som gör dig verkligt glad. Du är omtyckt och uppvaktas från nytt håll och det ger dig funderingar om att kärleken trots allt inte är så dum. ARBETE/HÄLSA Omändringar i ditt arbete kan det talas om, men det blir nog bara prat. Nu ska du vara försiktig om din rygg och ta det lugnt men visst är det god hälsa för dig. EKONOMI Nu kan du få en chans till att göra en resa, som du önskat dig, och det till ett pris som måste vara ett fynd. Res och njut. Köp av en lott kan ge dig vinst.

Lyckotal: 5, 12, 14, 15, 26, 42, 44
Bästa lyckotal: 42


Väduren
KÄRLEK Nu blomstrar din kärlek så rart och du känner trygghet i att du har det så bra med hjärtevännen. Resor verkar bli romantiska så har du chans till resa nu så få du kärlekslycka. ARBETE/HÄLSA Det är dags att vara försiktig med den tjänst du har så att ingen annan kommer ifråga för den. Var noggrann och passa dina arbetstider. Var även aktsam om din hälsa. EKONOMI Nu verkar det verkligt positivt med din ekonomi. Det kan också bli så att du bjuder till fest. Du ska ha vinstmöjlighet vid köp av en lott så lyckan kan bli din.

Lyckotal: 9, 12, 30, 32, 46, 47, 49
Bästa lyckotal: 32



Oxen
KÄRLEK Det kan vara någon i din vänkrets som är en aning avundsjuk på dig. Jag tror att det tyder på att du får framgång i kärlek. Så oavsett andras avundsjuka så var nöjd med dig själv. ARBETE/HÄLSA Nu kan det vara en jobbig vecka som du får, men med ditt envisa sätt så bör du nog klara den också. Du är verkligen en tillgång för en arbetsgivare. Vila mycket när du får tid. EKONOMI Nu kan du få tur i spel. Det kan vara en mindre insats som ger stor lycka. Bingo kan vara det rätta valet för dig. Här verkar många jubla av glädje så hoppas att det är just du.

Lyckotal: 5, 6, 10, 11, 17, 26, 45
Bästa lyckotal: 26


Tvillingarna
KÄRLEK Visst är det romantik som kommer in i din vecka nu. Om du bara själv vill så kan du få uppleva en ny rar kärlek. Men var i alla fall försiktig med vad du gör i kärlek. ARBETE/HÄLSA Arbete med data och i en kombination med utbildning kan nu vara det bästa för dig i veckan. Du har ett friskt sätt och du verkar vara ivrig i att få lära dig nytt. Du är vid god vigör. EKONOMI Spelvinst tror jag inte att du får nu, men med pengar bör du ha det gott. Är det så att du får en present i veckan så önska dig en obligation, det ger dig bästa vinsten.

Lyckotal: 3, 9, 29, 37, 41, 45, 46
Bästa lyckotal: 41


Kräftan

KÄRLEK Romantiskt och rart ska du få i denna så ljuvliga vecka. Här slösas det med vänliga och uppskattande ord över dig. Du är en vinnare i kärlek så bara njut. ARBETE/HÄLSA Kärva tider vad det gäller arbete tycks det talas mycket om nu. Dock så borde det finnas gott om arbete för dig. Hälsan din ska vara frisk och stabil, du verkar vara alert. EKONOMI Utgifterna tycks stora nu, så får du chans till extra pengar så bör du nog ta den. Vinner du i ett spel nu då har du tur. Det kan lyckas, men stjärnorna tror bara på småvinster.

Lyckotal: 1, 11, 12, 17, 25, 42, 47
Bästa lyckotal: 25



Lejonet
KÄRLEK Någon som sysslar med datorer kommer i din väg och det kan komma att utvecklas till rar romantik mellan er om du bara själv vill. Här ska kärlekslyckan vara din. ARBETE/HÄLSA Du kan uppleva en besvikelse i arbete eller affärer nu. Du bör inte ändra mycket utan låt rutinerna styra. Visa istället upp ett positivt humör så har du snart framgång igen. EKONOMI Något som du hoppats på ger inte så mycket pengar som väntat, men det som kommer är välkommet. Vinstchans i spel är liten. Bäst vinst är att spara.

Lyckotal: 2, 3, 9, 10, 21, 31, 46
Bästa lyckotal: 21



Jungfrun
KÄRLEK Du bör ha det synnerligen rart med det romantiska och här bör inte finnas plats för det negativa. Även vänner vill dig väl. Du får lyckan bara du själv tror på den. ARBETE/HÄLSA Arbete med tidningar och tryck kan vara det bästa nu. Gör du det så är du nog framgångsrik. Även din hälsa verkar vara frisk, men var överseende med andras brister. EKONOMI Blir du bjuden till fest, så visst ska du gå. Koppla av och ha det skönt, men köp inte en för dyr gåva till värden. Med spel ska du vara sparsam för vinst verkar du inte få.

Lyckotal: 3, 8, 9, 14, 17, 33, 35
Bästa lyckotal: 17




Vågen
KÄRLEK Inte har du det väl direkt dåligt vad det gäller din kärlek, men någon större lycka och tur med romanser har du inte nu. Så förändra inte i kärlek så får du det som bäst. ARBETE/HÄLSA Nu kan det talas om att det ska bli fest på ditt jobb. Invigning eller jubileum, i vilket fall så firas det i stor glädje. Du verkar också vara på ett härligt humör och frisk är du. EKONOMI Det kan vara så att du nu kan komma att ha med utländsk valuta att göra. Det verkar även fint för dig med din ekonomi i övrigt. En lott kan vara vinstgivande nu i veckan.

Lyckotal: 6, 28, 29, 30, 33, 34, 37
Bästa lyckotal: 6


Skorpionen

KÄRLEK Det bör vara vänligt det som kommer till dig nu i veckan och speciellt vad det gäller din kärlek. Du verkar bli rart omtyckt och det bevisar att du är en sann och rar vän. ARBETE/HÄLSA Nu bör du lyckas väl med ditt arbete. Du sprider ett sådan positiv atmosfär på din arbetsplats. Man tycker om dig och ditt trivsamt glada sätt och din glädje smittar till andra. EKONOMI Nu kan du ha den stora lyckan att vinna i ett spel. Nu kan drömmar förverkligas och du får lyckan av att bli rik. Spel på Keno eller köp av en lott är bäst.

Lyckotal: 21, 27, 31, 33, 35, 36, 46
Bästa lyckotal: 33


Skytten
KÄRLEK Glada besked som gör dig kärleksfullt lyrisk, kan du få uppleva nu. Ta del i allt vackert och sprid vänliga ord till de dina. Kärleken vill krama på dig och det av raraste sort. ARBETE/HÄLSA Sysslar du med rådgivning så ska du veta att det kan vara just du som blir veckans gladaste. Du har ett sådant positivt sätt så andra blir glada. Veckan bör vara rolig för dig. EKONOMI Din ekonomi verkar trygg, men det är inte bra att investera för mycket nu. Veckan är dålig för vinst i spel. Bästa utdelning får du genom att spara.

Lyckotal: 11, 12, 27, 31, 39, 44, 48
Bästa lyckotal: 27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0