Veckans horoskop








Väduren

Var försiktig med att gå ut med information som kan skada dig om den hamnar i fel händer. Du ska heller inte tala om konfidentiella saker i folksamlingar, t.ex. på sportarenor. Man vet aldrig vem det är som lyssnar. E-mail och kommentarer på officiella nätsidor kan vara speciellt farliga. Var på din vakt.


Oxen

Hur väl känner du egentligen dig själv? Styrkan i din självkänsla testas när du hamnar i situationer som skapar reaktioner som du inte hade väntat dig. I slutänden kommer de här situationerna dock att hjälpa dig att bättre lära känna ditt inre. Och ju bättre du känner dig själv, desto bättre självförtroende får du.


Tvillingarna

Det är svårt att sluta klaga över saker som stör en, men det är just det du måste göra för att få bättre flyt i ditt liv. Om du krampaktigt håller fast i de här klagomålen, skapar du bara en massa nya problem. En symbolisk handling kan hjälpa dig att bli kvitt gnället. Skriv upp det som stör dig allra mest på ett papper och riv det sedan i småbitar.


Kräftan

Du faller in i rollen att tjäna andra så naturligt att du inte ens inser när dina tjänster inte behövs. Ta ett steg tillbaka och låt varje person sköta sitt. Låt bli att försöka rädda situationen, om du inte blir ombedd att göra det. Du kommer att bli både gladare och friskare när du väl har riktat in fokus på dig själv igen.


Lejonet

Du är gärna generös med din tid, din energi och dina ägodelar, och det skänker dig även stor glädje. Du kräver inte ens att andra ska vara tacksamma, vilket är bra, för de kanske inte reagerar på det sätt de borde. Oavsett detta kommer du att få lön för dina handlingar. Som regel är givare friskare och gladare än tagare.


Jungfrun

En rad händelser kommer att lära dig hur du blir din egen bästa vän. Du inleder veckan med att känna det som om ingen förstår allt du gör, och det kan mycket väl vara på det viset. Vad skulle du vinna på att de förstod?
Uppskattningen du söker kommer inte utifrån. Det är mycket bättre att du uppmärksammar och uppskattar dig själv.


Vågen

Om du inte än har kvalifikationerna eller erfarenheten som krävs för att spela i högsta divisionen, får du en chans att lära dig det genom att hjälpa andra. Jobbet är kanske inte så glamoröst, men du måste ju börja någonstans! Och din energi är på topp, så alla som letar efter en perfekt lagkompis hittar en vinnare i dig.


Skorpionen

Att vilja bli omtyckt och accepterad är naturligt. Men det är ett tillstånd som gör det alltför lätt att vilja ge löften man inte kan hålla. Du måste vara medveten om de förväntningar du skapar i andras hjärtan och sinnen. Det är bättre att ligga lågt den här veckan och låta andra bli överraskade över hur bra allting blir till slut.


Skytten

Du kanske inte håller med den du älskar om vissa saker som framstår som viktiga, t.ex. ekonomin, barnuppfostran och politik. Trots det kan ni komma överens hur bra som helst. Så länge ni har olika åsikter men respekterar varandra, går allt utmärkt. Kan du dessutom argumentera på ett mjukt sätt, kan era meningsskiljaktigheter föra er närmare varandra.


Stenbocken

Dina behov är viktiga – något du har en tendens att glömma när du klättrar på karriärstegen. Och även om du kan hävda att du har det bättre utan det du har fått offra längs vägen, handlar livet inte om offer. Försök att utnyttja alla förmåner, semesterdagar och gåvor av olika slag som du kan få. Det berikar ditt liv.


Vattumannen

Det är än en gång dags att utvidga din sociala sfär, och du har stor tur just nu med en del fantastiska möten. Du dras mot folk som passar din personlighetstyp och som njuter av samma saker som du. Men försök inte att matcha ihop andra. Det är ju du som ska matchas ihop med nya, spännande personer!


Fiskarna

Om någon begär för mycket av dig, sker det inte för sista gången. Och även om du gillar att folk behöver dig – ibland – ska du inte ge dig in i något som kräver för stor energi av dig. Umgås med folk som klarar sig själva. Tydligt definierade vänskapsrelationer gör livet enklare. Muntra, positiva människor inspirerar dig.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0